En ny generasjon smartklokker kommer snart

En ny generasjon smartklokker er forventet å kunne leveres fra juli 2020. Navigil 580 kan kjøpes i vår nettbutikk for 5500 kr. Månedlig abonnementspris er 299 kr/mnd. Det er ingen bindingstid på abonnementet. Abonnementet inkluderer fri ringetid, ubegrenset datatrafikk, fri tilgang til app og fri support.

Smartklokken har en innebygd høyttalende mobiltelefon, trygghetsalarm, flere sensorer, blant annet GPS, aktivitetsmåler, pulsmåler, respirasjonsmåler og måler av kroppstemperatur. Batteriet i klokken har ekstra lang levetid. Ved normal bruk trenger klokken å lades hver 4.uke.

Aktivitetsnivå og hjertefrekvens i forhold til respirasjonsfrekvens er blant de viktigste indikatorene for en persons helse og velvære. Døgnrytme-profil med hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens og kroppstemperatur, kan indikere når det er best å gå til sengs for å få en god natts søvn.

Med Navilgil 580 smartklokke kan man enkelt følge med på vitale tegn for seg selv og sine kjære, og kanskje ta bedre beslutninger når det gjelder aktivitetsnivå, søvn og livsstil.

Du finner mer informasjon om Navigil 580 smartklokke her.

Lenker:
Produsent av Navigil 580 smartklokke: https://www.navigil.com/ 
Denne siden ble opprettet 11. juli 2019. 
Sist oppdatert 3. juni 2020
av Veronika Lindberg, Lintech AS.
Print Friendly, PDF & Email

Teknologi for å ta vare på hverandre